Neesi lietotājs??
Reģistrējies

Forums

Vai bail nav?

Raksti: 3
Publicēts: 13/03/2020 14:44
Vai šī brīža situācijā, vispār kāda dāma riskē nodarboties ar seksu par naudu?
Atbildes (3)
Raksti: 33
Publicēts: 26/01/2021 23:48
Un kā vēl riskē. Tikai, nesaprotu, ko tās sievietes vispār domā. Ja vispār domā. Apdraud savu un citu cilvēku veselību. Kā nesaprot ka šādā veidā tagad izplata to draņķa covid? Pašai tas var ļauni beigties, un vēl citiem.
Raksti: 12
Publicēts: 6/04/2021 12:21
Tagad nevienam nav viegli, un visi turpina pelnīt kā var, pat riskējot ar savu veselību. Un ja otra puse apzinoties situāciju, pieņem šo pakalpojumu, tātad apzinās risku, un nes pilnu atbildību pats par sevi.
Katra paša izvēle.
Raksti: 33
Publicēts: 9/04/2021 14:55
[quote='Patricija1989']Tagad nevienam nav viegli, un visi turpina pelnīt kā var, pat riskējot ar savu veselību. Un ja otra puse apzinoties situāciju, pieņem šo pakalpojumu, tātad apzinās risku, un nes pilnu atbildību pats par sevi.
Katra paša izvēle.[/quote]
Ir cilvēki kas apzinās risku un rīkojas atbilstoši tam. To draņķi teorētiski ir tik viegli sagramstīt neko pat nenojaušot. Kaut vai ceļā no sava dzīvokļa līdz svešas sievietes dzīvoklim. Ja cilvēki rūpīgi visi ievērotu drošības pasākumus, būtu savādāk. Bet, tai paša laikā rodas jautājums. Vai tad nav iespējams naudu pelnīt ar normālu darbu?? Nu, nestāstiet man muļķības. Un vai šīs sievietes domā arī par nākotni, savu reputāciju? Jaunās dāmas, pienāks diena kad pašām gribēsies normālu ģimeni, bērnus. Ja es būtu bērns kur uzzinātu ka mana māte bija pērkamā sieviete, prostitūte, nez vai būtu priecīgs par to. Mana māte kniebās ar visiem kas maksāja par to naudu, sūkāja daiktus visiem... Nu pie velna...
...