Neesi lietotājs??
Reģistrējies
« »
Pasākumu galerija

Filtrs   

Pilsēta:

Pasākuma veids:






Dzimums:
 
 
 

Vecums no līdz

 


Lietotājvārds:

EROTS 2019

EROTS 2019 15. - 16.februāris!

Draiska, kaislīga un pikanta izklaide pieaugušajiem - erotiski sieviešu un vīriešu striptīzi, seksīgi un valdzinoši deju priekšnesumi, lomu spēles, pārsteidzoši pornozvaigžņu šovi, BDSM un simtiem juteklisku un aizraujošu lietiņu erotikas cienītājiem un jaunu sajūtu meklētājiem. Brīnies, baudi, sajūti un piedalies Baltijā lielākajā erotikas festivālā “Erots”!

Divu draisku un kaislīgu nakšu garumā apmeklētāji varēs baudīt spilgtāko erotikas zvaigžņu uzstāšanos, graciozus burleskas priekšnesumus no Krievijas, eksotiskus un neķītrus šovus no Francijas un perfektus sieviešu un vīriešu augumus striptīzšovos. Cuban Brownies, Kinja Kamanga, Liz Rainbow, PussyKat, u.c.

“Erots 2019” ir festivāls, kur cilvēki brīvi atpūšas, vēlas dziļāk izprast savu seksualitāti un padarīt savu privāto dzīvi piesātinātāku. Festivāla programma ir daudzveidīga un piemērota gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai.

SVARĪGI! Šogad Erotā būs pieejams arī ClubX.lv stends, kur varēsiet atnākt pačilot un iepazīties ar seksīgām ClubX meitenēm ;)

Gaidīsim jūs ciemos :*

Sīkāka info par biļešu cenām un šova programmu, varat aplūkot www.erots.lv
Pasākuma veids Ballīte
Pasākums ir Publisks
Pilsēta Rīga
Kur Ķīpsalas Halle
Sākuma datums 15 Februāris 2019 20:00
Beigu datums 16 Februāris 2019 03:00
Izveidots 24 Janvāris 2019

Pasākuma dalībnieki

16

Rīga

Rīga

Rīga

Šiauliai Lietuva

Saulkrasti

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga

Rīga
Lai kļūtu par Pasākuma dalībnieku, lūdzu nospied "Pievienoties" pogu. Ņem vērā, ka PRIVĀTAJOS PASĀKUMOS, par dalībnieku kļūsi tikai pēc organizatora apstiprinājuma.
...