Neesi lietotājs??
Reģistrējies

Diskusijas

Trijatā ar diviem vīriešiem – neaizmirstams piedzīvojums

13/03/2025 14:34
ievietoja
Tas sākās kā rotaļīga fantāzija, kuru es nekad nebiju domājusi īstenot realitātē. Tomēr, kad dzīve piedāvā iespēju, reizēm labākais ir ļauties straumei.

Ar Edgaru mēs bijām kopā jau vairākus gadus, un mūsu attiecībās valdīja atklātība un uzticība. Viņš zināja, ka mani uzbudina doma par diviem vīriešiem vienlaikus, un vienā vakarā, pēc garas sarunas pie vīna glāzes, viņš ierosināja pamēģināt. “Ko tu teiktu, ja mēs atrastu kādu, kas mums pievienotos?” – viņš jautāja, un es sajutu patīkamu satraukumu.

Pēc rūpīgas sarunas un saskaņošanas mēs atradām Marku – simpātisku, pašpārliecinātu vīrieti, kurš bija atvērts šādam piedzīvojumam. Pirmajā reizē mēs tikāmies neitrālā vietā – bārā, kur noskaidrojām, vai starp mums ir ķīmija. Tā noteikti bija.

Kad beidzot bijām viesnīcas numurā, es jutu gan satraukumu, gan uzbudinājumu. Viņi mani aplenca no abām pusēm, un es jutos kā dieviete, kuru pielūdz. Edgars noskūpstīja mani kaislīgi, kamēr Marks ar rokām maigi iepazina manu ķermeni. Tas bija tik intensīvi, ka es gandrīz zaudēju elpu.

Sajūta, ka esmu abu uzmanības centrā, bija reibinoša. Viņi mani izģērba lēnām, baudot katru mirkli, un es ļāvos baudai, kas šķita nebeidzama. Katra pieskāriena, skūpsta un kustības kombinācija radīja tādu ekstāzi, kādu iepriekš nebiju piedzīvojusi. Viņi bija saskaņoti, rūpējās, lai man būtu labi, un tajā mirklī es sapratu, cik ļoti man patīk dalīties ar šo pieredzi.

Kad viss beidzās, mēs apgūlāmies viens otram blakus, elsojot un smiedamies. Nebija ne greizsirdības, ne mulsuma – tikai tīra bauda un apmierinājums.

Šis piedzīvojums palika atmiņā kā kaut kas ļoti īpašs – ne tikai kaislības, bet arī uzticības un atklātības ziņā. Es sapratu, ka svarīgākais šādās pieredzēs ir cieņa, komunikācija un vēlme dāvāt viens otram patiesu baudu. Un, iespējams, kādu dienu mēs to atkārtosim…
...