Neesi lietotājs??
Reģistrējies

Diskusijas

Orālais

2/08/2010 17:12
Jā, jā. Visiem mums patīk saņemt orālo baudu. Dažiem vairāk saņemt nekā sniegt. Citiem sniegt nekā saņemt. Tādi nu mēs esam. Mīlam savu ķermeni, vai ne? Jā, mīlam! Priecājamies kādi mums glīti dupši, skaistas krūtis, lieli muskuļi, cik skaists izskatās loceklis, kad apcērt džungļus un tā tālāk. Savs it kā ir savs. Bet kad jāsaņem skūpsts no otra cilvēka, kuram ap muti, lūpām ir kaut kas mūsu? Jā, es domāju skūpsts pēc orālā seksa. Ir vīrieši, kuri pēc orālās baudas sniegšanas sievietei pēc tam uzreiz dod skūpstu. Un sievietes, kuras piemēram pēc mineta sniegšanas grib skūpstu no vīrieša.

Respektīvi es, vienkārši nespēju noskūpstīt vīrieti pēc tam, kad viņš mani ir apmierinājis orāli. Nē nu lai kā es mīlētu savu ķermeni, man tas liekas nu.. es pat nezinu. Nepatīkami. Pēc mineta es arī neķeros pie vīrieša lūpām, lai nu viņš arī pabauda savu garadarbu. Varbūt viņam arī tas nepatīk, tāpēc neuzbāžos. Es vienmēr pagriežu vaigu, pieri. Tik ne lūpas. Nē nu iespējams, ka cita jūk prātā no tā.

Man arī patika gabaliņš no Sex and the city sērijas, kad Mirandai bij gultasbiedrs, kurš arī šādi darīja. Un kādu nakti viņa priekšā lūpām pielika salveti. Nē nu it kā smieklīgi, tai pat laikā, ja nu nevar pateikt, lai tā nedara, tad ļoti pareizi. Mājieni ir laba lietiņa.

Reiz sēžot vienā no Vecrīgas alus bāriņiem acis piesaistīja vīriešu bariņš (vecumā no 20-27), kuri dzēra alu un skaļi smējās visu laiku. Neilgi pēc acu piesaistīšanas arī ausis pievērsās. Kāds no vīriešiem teica “Jā, un tad kad es izņēmu pimpi no viņas pakaļas, viņa sāka to sūkāt. Es nodomāju - ēd, ēd, savus fečus -.” Shit, pēc šī teksta galvā sagriezās tāds haoss. Ko tad vispār vīrietis domā seksa laikā?

Kā tad ir, vai tiešām ir grūti paprasīt, vai tas maz patīk? Savs ir savs, bet mēs esam radīti, lai “pabaudītu” pretējā dzimuma šmucīgās lietiņas.
...