Neesi lietotājs??
Reģistrējies

Diskusijas

Mani randiņi

8/10/2010 16:22
ClubX neesmu ilgi, bet pieteikami, lai paspētu iepazīties ar jauniem sev simpātiskiem cilvēkiem. Esmu devusies uz randiņiem. Ir bijuši romantiski, ir bijušas neērtas situācijas. Viena no neērtākām situācijām bija ar puisi kurš sarakstē bija ļoti atklāts, bez kompleksiem, daudz izmēģinājis, visur kur pabijis. Satiekot viņu dzīvē viss izrādījā savādāk. Cilvēks nekur tālāk pa kaimiņvalstīm nav pabijis, savas dzīves laikā viām sekss ir bijis tikai ar divām sievietēm, un vispār, lai ar viņu parunātu, bija stipri jāpiepūlas, jo knapi kādu vārdu viņš spēja pār lūpām izdvest. Pārsvarā sarunu vadīju es, bet sapratu ka nav jēgas un kaut kā neizvainojot cilvēku no viņa atvadījos. Pamtīga izgāšanās.
Tad bija viens fantastisks randiņš. Tā biaj sestdiena, tikām ap kādiem 12 dienā. Viņš mani aizveda uz kino, uz romantisku komēdiju, pēc tam devām turpat blakus uz Chilli picu, jauki paēdām parunājāmies. Pēc tam mēs aizbraucām uz Go Planet, izmēģinājām gandrīz visas piedāvātās iespējas. Bija vakars jau, nolēmām doties zaļumos, pacept šašliku (vakariņas), padzērām vīnu, vienkārši ideāli pavadīta sestdienas diena. Diemžēl, šim stāstam turpinājuma nebija, jo tikai dažas dienas pēc tam vinš lidoja uz Angliju. Mēs vēl joprojām intensīvi sarakstāmies, esam kļuvuši par labiem darugiem, tad kad viņš atbrauc uz Latviju mēs noteikti tiekamies un jauki pavadam laiku. Žēl, ka viss izvērtās šādi, bet dzīve turpinās un šeit vēl ir daudzi ar kuriem tikties ;)
2020/05/05 01:51
я готов встретитса😙 с многими одинокими девушками😘😘
2017/09/13 19:20
nu da,xot cto to interesnenkoe!
2010/10/09 09:47
И так бы каждый день! )))))))))) Как говориться,- бабло, творит добро! )))))
...